Nöt

Vi styckar, binder stekar och putsar kött av högsta kvalitet, varje dag!
Vi kan ordna fram det mesta med lite framförhållning.
Priserna samt sortiment varierar. Kontakta oss för priser samt sortiment den aktuella dagen.
Ursprung på nötkött är Sverige samt Kanada och USA (BLACK ANGUS). All kött är fritt från hormoner samt antibiotika.

Färser: (Vi maler medan du väntar) : Vill ni att vi maler något annat så ordnar vi givetvis det också!

Nötfärs
Högrevsfärs
Blandfärs:
70/30
Råbiffsfärs av innanlår

– Grytbitar av fransyska
– Grytbitar av högrev
– Oxfilé
– Biff med kappa
– Entrecote
– Flankstek

– Högrev
– Innanlår
– Fransyska
– Oxstek
– Tri-Tip
– Teres Major (Tenderstrip, Bogfilé)

– Flapstek
– Oxbringa (Brisket)
– Top Blade / Flat Iron Steak
– T-Benstek, Clubstek, Cote De Boeuf
– Wagyukött (Kontakta oss för mer info)

Fläsk

Vi styckar, binder stekar och putsar kött av högsta kvalitet, varje dag!
Vi kan ordna fram det mesta med lite framförhållning.
Priserna samt sortiment varierar. Kontakta oss för priser samt sortiment den aktuella dagen.
Ursprung är Sverige från Nibble Gård samt Karlsfälts Gård. All kött är fritt från antibiotika samt hormoner.

Färser: (Vi maler medan du väntar) : Vill ni att vi maler något annat så ordnar vi givetvis det också!

Färs

– Filé
– Karré med ben
– Karré benfri
– Revbenspjäll
– Spareribs
– Kamben

– Innanlår
– Lägg
– Sida
– Racks
– Kotlett med ben
– Kotlettrad benfri

– Skinkstek
– ”Dansk fläskstek”¨
– ” Norsk ribbestek”
– Picnigbog
– Bogbladsstek
– Späck

Kalv

Vi styckar, binder stekar och putsar kött av högsta kvalitet, varje dag!
Vi kan ordna fram det mesta med lite framförhållning.
Priserna samt sortiment varierar. Kontakta oss för priser samt sortiment den aktuella dagen.
Ursprung är Sverige samt Holland. All kött är fritt från antibiotika samt hormoner.

Färser: (Vi maler medan du väntar) : Vill ni att vi maler något annat så ordnar vi givetvis det också!

Färs

– Filé
– Grytbitar
– Innanlår (Till ex Wienerschnitzel)
– Lägg ( Till ex Osso Buco)

– Kotlett med ben
– Racks
– Stek av Fransyska
– Bog

– Rygg
– Lever
– Bräss
– Njure

Lamm

Vi styckar, binder stekar och putsar kött av högsta kvalitet, varje dag!
Vi kan ordna fram det mesta med lite framförhållning.
Priserna samt sortiment varierar. Kontakta oss för priser samt sortiment den aktuella dagen.
Ursprung är Sverige och framförallt Östergötland samt Irland. All kött är fritt från hormoner samt antibiotika.

Färser: (Vi maler medan du väntar) : Vill ni att vi maler något annat så ordnar vi givetvis det också!

Färs

– Grytbitar
– Ytterfilé
– Innerfilé
– Entrecote
– Racks

– Kotletter
– Sadel
– Framdel
– Stek benfri
– Stek med ben

– Bog benfri
– Bog med ben
– Lägg
– Bringa

Vilt

Kontakta oss för mer info.